.



.

dilluns, 21 de febrer del 2011

De viatge per Venezuela (I). Coro, ciutat colonial i Chichiriviche.

Venezuela amaga molts secrets. Més enllà de la Revolució Bolivariana del controvertit president Hugo Chávez, aquest gran país que només he pogut visitar durant unes poques setmanes, amaga moltes cares diverses i aparentment, poc entrelligades entre elles.

No puc, o no vull, entrar a valorar el paper d'Hugo Chávez i la seva Revolució, no he pogut ni estar ni conèixer gaire la realitat del país, és el que té estar de vacances, ara bé, entenc que tots els canvis, amb les seves mancances i contradiccions, si son per millorar i fer més digne la vida de les persones, benvinguts siguin.

Tot i el poc temps del que he gaudit a Veneçuela, si que he pogut descobrir petits secrets que amaga aquest país. Començant per la ciutat colonial de Coro, i continuant pels seus cotxes dels setanta, un desert espectacular i unes platges i muntanyes simplement, màgiques. Naturalment també hi ha lloc per als murals polítics que un es va trobant pels carrers de Veneçuela.

Espero que gaudiu de les fotografies d'aquest enorme país, o millor dit, d'aquesta petitíssima part, d'aquest enorme país, anomenat Venezuela.

Ciutat colonial de Coro.

Ciutat colonial de Coro (II).

Ciutat colonial de Coro (III).

Ciutat colonial de Coro (IV).

Ciutat colonial de Coro (V).

Hostal El Gallo, ciutat de Coro.

Interior de l'hostal El Gallo. Ciutat de Coro.

Interior de l'hostal El Gallo. Ciutat de Coro (II).

Posta de sol a la ciutat de Chichiriviche.
Posta de sol a la ciutat de Chichiriviche (II).

Passeig marítim de la ciutat de Chichiriviche.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada