.



.

dimecres, 29 d’agost del 2012

Festes de la Vila de Gràcia 2012.

La Vila de Gràcia, és un dels barris més populars i actius de la ciutat de Barcelona. El barri de la Vila de Gràcia fou el nucli principal de l’antiga vila independent de Gràcia, entre els anys 1850 i 1897, i que li donava nom. El municipi estava format per aquest nucli i per la zona agrícola i de masos del Camp d’en Grassot, i com a bona Vila que era i que encara és, no li podia faltar la seva pròpia festa major, que actualment és la festivitat més important del barri i que sap si de la pròpia Barcelona ciutat.
Tot i que té un origen bastant recent, la festa ha crescut en importància i actualment son centenars de milers de persones de tot el país, que busquen diversió i cultura entre els carrers engalanats per l’ocasió. Cada any, els carrers son decorats de mil maneres enginyoses, es fan concerts i centenars d’actes diversos, sense oblidar la cultura popular del barri i de la terra.
Aquest és un petit recull de fotografies de les festes d’un barri que encara conserva la seva forta personalitat, i que esperem que continuï així durant anys i anys resistint a l’especulació immobiliària, la desnaturalització del barri, etc.
Visca la Vila de Gràcia!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada