.



.

dilluns, 31 de gener del 2011

Desnaturalia, The cruel show.

Aprofitant l’experiència i la feina feta durant tot l’any, els companys d’Ipiales, varen aprofitar el carnaval per denunciar el maltractament animal, i molt especialment, els que pateixen els toros.

Encara avui, Colòmbia té una gran afició per les corrides de toros, tot i que la gent que es rebel·la contra aquesta salvatjada, es fa notar i veure cada dia més. Des d’Ipiales, es vol posar un granet de sorra a la lluita contra aquest espectacle esperpèntic de patiment, dolor i sofriment innecessari, i és per això que al llarg de l’any, realitzen diferents accions, i una d’elles ha estat aprofitar aquest carnaval per conscienciar als veïns i veïnes, que les corrides de toros no son cap art, ni és cultura, ni és res de bo. És simplement TORTURA!

Així doncs, aprofitant el carnaval per lluitar pels drets dels animals, es van animar a fer una comparsa que, a més a més, va resultar guanyadora del premi que es reparteix cada any a la millor comparsa del carnaval. Enhorabona companys i companyes! 

La pancarta que obria la comparsa. Desnaturalia, the cruel show.
Una guineu finlandesa.

Un gos, un ruc i un ós.



La calor i el casament passen factura al llarg de la rua.

El caçador, símbol de la cobdícia dels humans.

A vegades, a Colòmbia, no només la insurgència és titllada de "terrorista".


Final de la rua. Cansats però contents.



Feina ben feta nanos. Felicitats!





2 comentaris:

  1. Hola!!
    Estic preparant un viatge des de Venesuela, baixant per Colombia, cap a Ecuador i despres Peru... Veig que has fet mes o menys aquest recurregut!!
    Si tinguessis un moment per poder recomenarme quatre coses i fins i tot algun contacte d'allotjament barato o aixi seria fantastic!!!
    Moltes gracies!!!

    ResponElimina
  2. Acabo de llegir el comentari tot just avui, suposo que ja deus estar de viatge o fins i tot potser ja l'has acabat, em sap greu no haver-te ajudat abans!
    Si encara estas per aquelles terres envia'm un missatge i et passo tota la informació que necessitis.

    Salut!

    ResponElimina